Bruiloft- en geboortebedankjes zijn hartelijke verwelkomt in het Gelderse Zetten!

Leuke-Bedankjes.NL in Zetten, bruiloft- en geboortebedankjes met doopsuiker

Sinds september is Leuke-Bedankjes.NL officieel verhuisd van Ede naar Zetten, een prachtig dorp in de Overbetuwe. Het is een bedrijfje aan huis, dus toen de familie verhuisde ging de webwinkel voor bruiloft- en geboortebedankjes logischerwijs mee.

De verhuizing had behoorlijk wat voeten in de aarde door de grote voorraad. “Het is belangrijk dat de levertijd van de bedankjes beperkt blijft, ook al blijft het toch veelal handwerk”, aldus Pauline Tange, onderdeel van het familiebedrijf. “Sommige spullen zijn alleen in België te verkrijgen en daar moet je niet op willen wachten als je op het punt staat te bevallen of te trouwen.” Toch is het allemaal gelukt en staan alle spullen weer op de juiste plek. De eerste bestellingen zijn alweer met veel plezier verstuurd.

Bedankjes vlakbij Arnhem

De buren merken weinig van het bedrijf dat ineens midden in de woonwijk van Zetten zit. Er is voldoende parkeerruimte, dus ervaren zij ook geen overlast van bezoekers die op afspraak komen kijken wat er mogelijk is met de doopsuiker bedankjes. Ook weet de buurt Leuke-Bedankjes te vinden wanneer ze zelf een feestelijke gelegenheid hebben. Van de grote manden die online te huur staan wordt enthousiast gebruikt gemaakt. Bovendien ligt Zetten op slechts 20 minuten afstand van Arnhem en kunnen de mensen die hier wonen de bedankjes makkelijk afhalen, mits ze dat willen. Zetten ligt aan de A15 en vlakbij de A50 en is dus goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland.

Inmiddels is de verhuizing achter de rug, net als het drukke bruiloftsseizoen, en is er weer volop ruimte voor creatieve ideeën voor de feestdagen. “Er is voldoende vraag vanuit bedrijven voor leuke bedankjes bij de kerstborrel, vooral in sectoren waar veel vrouwen werken zoals in de zorg. Daarin kan ik mijn creativiteit heerlijk kwijt.” sluit Pauline af.

Ga jij binnenkort zelf trouwen of krijgen jullie een kindje? En woon in de buurt van Arnhem, maakt dan eens een afspraak. Dan spreken we rustig je wensen door en vinden we vast een bedankje dat goed bij jullie past!